Vajíčková nátierka

Vajíčková nátierka je klasikou v slovenskej kuchyni, vyskúšajte ju podľa nášho receptu, určite si pochutí celá rodina.

 

Čas prípravy

7 min

Čas varenia

8 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 8 ks varených vajec
  • 2 menšie cibule
  • 3 zavárané uhorky
  • 10 plátkov šunky
  • 10 plátkov tvrdého syra
  • 2 lyžice Hellmann's gurmánskej horčice
  • 6-8 lyžíc Hellmann's tatárskej omáčky

Postup prípravy

  1. Vajce, cibuľu, uhorku, šunku aj syr nakrájame na drobné kocky. Pridáme tatársku omáčku Hellmann's, gurmánsku horčicu a zamiešame. Dochutíme soľou a čiernym korením podľa chuti.

  2. Podávame s pečivom, môžeme ozdobiť petržlenom, čerstvou zeleninou a plátkami varených vajec.