Ultimátny Club sandwich

Sendviče sú obľúbeným pokrmom, ktorý zasýti natoľko, že ho môžete použiť pokojne namiesto hlavného jedla.

 

Čas prípravy

30 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 12 plátkov kvalitného svetlého toastového chleba
  • 4 lyžice majonézy Hellmann's Delikátnej
  • 1 lyžica gurmánskej horčice Hellmann's
  • 1 lyžica bazalkového pesta
  • 8 veľkých plátkov slaniny, opečených dochrumkava
  • 220 g upečeného morčacieho alebo kuracieho mäsa nakrájaného na hrubšie plátky alebo kúsky
  • 220 g šunky od kosti, nakrájanej na plátky
  • 4 avokáda, ošupané a nakrájané na plátky
  • 4 plátky syru (gouda, čedar, ementál)
  • rímsky alebo ľadový śalát

Postup prípravy

  1. Prvý plátok natrieme majonézou Hellmann's, ktorú sme zmiešali s pestom. Poukladáme šunku, na ktorú dáme list šalátu. Na šalát dáme slaninu a avokádo a priklopíme druhým plátkom, ktorý zospada natrieme pestovou majonézou a zhora horčicou.

  2. Teraz na horčicu položíme morčacie mäso, potom opäť avokádo a šalát a zavŕšime syrom. Na záver priklopíme posledným plátkom chleba, ktorého dolnú stranu potrieme majonézou s pestom.

  3. Takto vytvoríme celkom 4 sendviče, ktoré rozkrojíme diagonálne na 2 trojuholníky a prepichneme špajdlou, aby jednotlivé sendviče držali pokope.