Šťavnaté kuracie plátky Hellmann's

Zostalo vám doma kuracie mäso a vy premýšľate, ako ho najlepšie zužitkovať? Čo tak šťavnaté kuracie plátky?

 

Čas prípravy

40 min

Čas varenia

20 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 500 g kuracích pŕs
  • 4 lyžice Tatárskej omáčky Hellmann's
  • 2 strúčiky cesnaku
  • hladká múka
  • olej na smaženie

Postup prípravy

  1. Kuracie prsia nakrájajte na 2 cm hrubé plátky.

  2. Osoľte a okoreňte. premiešajte mäso s tatárskou omáčkou Hellmann's a prelisovaným cesnakom.

  3. Môžete dať na 30 minút do chladničky, mäso bude krehkejšie a šťavnatejšie.

  4. Plátky kuraťa zľahka obalte z oboch strán v múke a osmažte z oboch strán dozlatista (cca 3 min. z každej strany).