Špargľový šalát so zemiakmi a vajcami

Neviete čo so špargľou a ostali vám vajcia? Tento jednoduchý recept vám pomôže spracovať typickú veľkonočnú surovinu a osvieži ju sezónnou špargľou. Zaručený recept bezozvyšku. Jedlo je príliš dobré na to, aby sa ním plytvalo.

 

Čas prípravy

10 min

Čas varenia

20 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 1 zväzok čerstvej zelenej špargle
  • 4 väčšie zemiaky
  • 2 jarné cibuľky
  • 2 vajcia
  • 3 polievkové lyžice Hellmann's horčice
  • 1 polievková lyžica Hellmann's majonézy
  • 1 polievková lyžica soli
  • 1 polievková lyžica cukru
  • čierne korenie

Postup prípravy

  1. Špargľu uvaríme v osladenej a osolenej vode do chrumkava a nakrájame na koliečka.

  2. Zemiaky uvaríme do mäkka v osolenej vode a nakrájame na koliečka.

  3. Cibuľku nakrájame na koliečka.

  4. Vajce uvaríme natvrdo a nakrájame na štvrťky.

  5. Horčicu zmiešame s majonézou.

  6. Všetky zložky jemne zmiešame dohromady.