Šalát z rímskeho šalátu s kuracím prsom

Ak vám ostalo trochu šalátu alebo pečené mäso, vždy z nich môžeme urobiť chutný šalát. Skúste náš recept a nenechajte ani kúsok jedla vyjsť nazmar. Jedlo je príliš dobré na to, aby sa s ním plytvalo.

 

Čas prípravy

20 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 1 rímsky šalát
  • 1 kuracie prso
  • 4 paradajky
  • 4 polievkové lyžice strúhaného parmezánu
  • 1/2 polievkových lyžíc Hellmann's majonézy
  • 1 polievková lyžica Hellmann's horčice
  • 4 polievkové lyžice olivového oleja
  • soľ
  • čierne korenie

Postup prípravy

  1. Šalát umyjeme, osušíme a rukami natrháme.

  2. Paradajky nakrájame na nám príjemnú veľkosť.

  3. Majonézu zmiešame s horčicou, olejom a parmezánom.

  4. Upečené mäso nakrájame na plátky.

  5. Salát promícháme s dresinkem a rajčaty a navrch klademe plátky kuřecího prsa.Šalát premiešame s dresingom a paradajkami a navrch kladieme plátky kuracieho prsa..