Šalát s údeným lososom a uhorkou

Údený losos je surovina, s ktorou sa ľahko pracuje. Pretože je veľmi chuťovo výrazný, nepotrebujete k nemu príliš veľa ingrediencií. Použite skrátka tie, ktoré vám ostali v chladničke.

 

Čas prípravy

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 200g údeného lososa
  • 1 uhorka
  • 3 listové stopky zeleru
  • 1 červená cibuľa
  • 50g kapár
  • 8 lyžíc šalátového dresingu Hellmann's jogurt a limetka
  • 200g rukoly a baby špenátu
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 12 cherry paradajok
  • 2 čajové lyžičky kmínu
  • zväzok česrvého kôpru

Postup prípravy

  1. Cibuľu nakrájame najemno.

  2. Lososa s uhorkou, zelerom, červenou cibuľkou a kaparami dáme do misy a skombinujeme s Hellmann's šalátovým dresingom jogurt a limetka.

  3. Servírujeme na rukolových a špenátových lístkoch, ktoré pokvapkáme olivovým olejom.

  4. Pridáme cherry paradajky a podávame posypané kmínom a drveným kôprom.