Šalát s tigrími krevetami

Šalát s tigrími krevetami

 

Čas prípravy

10 min

Čas varenia

20 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • čerstvá červená chilli paprička
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 200g tigrích kreviet
  • 1 brokolica
  • 140g špenátových listov
  • 1 polievková lyžica papriky
  • 2 zrelé avokáda
  • šťava z 1 limetky
  • 100g syru feta
  • 50g sušených bobúľ goji
  • 8 lyžíc Hellmann's šalátový dresing Tisíc ostrovov

Postup prípravy

  1. Nakrájame chilli papriku, cesnak, červené papriky a cibuľu a na troške oleja orestujeme po dobu jednej minúty na panvici.

  2. Pridáme tigrie krevety a restujeme ďalších 10 minút.

  3. Uvaríme brokolicu a špenát na inej panvici s trochou papriky.

  4. Všetko necháme vychladnúť a zmiešame krevety so zeleninou s brokolicou a špenátom.

  5. Pridáme avokádo, šťavu z limetky, syr feta, sušené goji.

  6. Zalejeme šalátovým dresingom Hellmann's Tisíc ostrovov.