Šalát s červenými fazuľami, sušenými paradajkami a čakankou

Šalát s červenými fazuľami, sušenými paradajkami a čakankou

 

Čas prípravy

20 min

Čas varenia

20 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 600 g uvarených šalátových zemiakov
  • soľ a čerstvo pomleté čierne korenie
  • 4 lyžice majonézy Hellmann's Originál
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica cukru
  • 1 lyžica octu
  • 6 lyžíc uvarených červených fazúľ
  • 6 sušených paradajok naložených v oleji
  • 1 malá cibuľka
  • 1 červená čakanka

Postup prípravy

  1. Do misy dáme uvarené zemiaky nakrájané na kocky, cibuľu najemno, fazule, nakrájané sušené paradajky a natrhané čakanky.

  2. V miske zmiešame majonézu, horčicu, ocot, soľ, cukor, čierne korenie a tento dresing pridáme do misy so zemiakmi. Dobre premiešame a podávame.