Royal goat cheese burger

Royal goat cheese burger

 

Čas prípravy

15 min

Čas varenia

15 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 250g mletého mäsa na burger
  • 2 žemle
  • 1 balenie mäkkého kozieho syru
  • 4 plátky slaniny
  • hrsť vlašských orechov
  • hrsť rukoly
  • Hellmann's Chunky burger omáčka

Na karamelizovanú cibuľku:

  • 3 červené cibule
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 3 lyžice masla
  • 2 lyžice trstinového cukru

Postup prípravy

  1. Cibuľu nakrájanú na kolieska vložíme do panvice s rozohriatou lyžicou olivového oleja a dvoma lyžicami masla. Opekáme dozlatista, vmiešame lyžicu cukru a restujeme ďaľších pár minút.

  2. Mäso osolíme, okoreníme, opečieme z jednej strany, otočíme a zapečieme s koliečkom kozieho syra obaleného v jemnej kruste z rozdrtených vlašských orechov.

  3. Žemle na grile opečieme a z vnútorných strán potrieme Hellmann's omáčkou.

  4. Pridáme karamelizovanú červenú cibuľu, mäso zapečené s kozím syrom, plátok slaniny a čerstvú rukolu. Opatrne priklopíme vrchnou žemľou.