
Ingrediencie
- 2 lyžice smotanového syra
- 2 lyžice Hellmann's majonézy Originál
- 3 lyžice Hellmann's omáčky k mäsu BBQ
- 3 strúčiky cesnaku
- 1/2 lyžičky drvenej rasce
- 1/2 lyžičky koriandru
- Soľ, čierne korenie
- 280 g zvyšného pečeného kuracieho mäsa
- 1 hrsť bazalky
- 20 g rukoly
- 1 jalapeno papričku
- 4 pšeničné tortilla placky
- 40 g mozzarelly
Postup prípravy
-
V malej miske dohladka vymiešajte smotanový syr s Hellmann's majonézou, Hellmann's BBQ omáčkou, prelisovaným cesnakom, rascou a koriandrom. Dochuťte soľou a korením.
-
Do zmesi vmiešajte natrhané kuracie mäso, bazalku, nadrobno pokrájanú rukolu a jalapeno papričku.
-
Vzniknutú zmes rozdeľte vždy na polovicu tortilla placky. Poklaďte pokrájaným syrom, zložte napoly, opekajte na olejom vymastenej panvici z oboch strán dozlatista.
-
Pred podávaním rozkrájajte na tretiny.