Quesadilla so zvyšným kuraťom

 

Čas prípravy

5 min

Čas varenia

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 2 lyžice smotanového syra
  • 2 lyžice Hellmann's majonézy Originál
  • 3 lyžice Hellmann's omáčky k mäsu BBQ
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1/2 lyžičky drvenej rasce
  • 1/2 lyžičky koriandru
  • Soľ, čierne korenie
  • 280 g zvyšného pečeného kuracieho mäsa
  • 1 hrsť bazalky
  • 20 g rukoly
  • 1 jalapeno papričku
  • 4 pšeničné tortilla placky
  • 40 g mozzarelly

Postup prípravy

  1. V malej miske dohladka vymiešajte smotanový syr s Hellmann's majonézou, Hellmann's BBQ omáčkou, prelisovaným cesnakom, rascou a koriandrom. Dochuťte soľou a korením.

  2. Do zmesi vmiešajte natrhané kuracie mäso, bazalku, nadrobno pokrájanú rukolu a jalapeno papričku.

  3. Vzniknutú zmes rozdeľte vždy na polovicu tortilla placky. Poklaďte pokrájaným syrom, zložte napoly, opekajte na olejom vymastenej panvici z oboch strán dozlatista.

  4. Pred podávaním rozkrájajte na tretiny.