
Ingrediencie
oddeliť
- 400 g uvarených šalátových zemiakov
- 1 menšia šalátová uhorka
- 1 malá mrkva
- 2 paradajky
- 1 červená cibuľa
- 100 g čerstvého ananásu
- 1 jarná cibuľka
- koriander
- drtené arašídy
Dresing:
- 4 lyžice majonézy Hellmann's Delikátnej
- 1 polievková lyžica cukru krupice
- šťava z dvoch limetiek
- 1 čerstvá chilli paprička
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 lyžice rybacej omáčky
- soľ
Postup prípravy
oddeliť
-
Všetky ingrediencie na dresing vložíme do nádobky a rozmixujeme ponorným mixérom. Chuť je intenzívna sladko-slano-kyslo-pálivá.
-
Zemiaky aj ananás nakrájame na plátky, uhorku, mrkvu a červenú cibuľu na tenké dlhé prúžky, paradajky na osminky, jarnú cibuľku a koriander nasekáme najemno.
-
Všetko zmiešame s dresingom a posypeme drtenými arašidmi. Podávame s grilovanými krevetkami.