PEČENÉ MASO

PEČENÉ MASO

Slavnostní pečeně - H2 hidden
-
Bravčová sviečkovica v bylinkovej kruste a hranolkami z červenej repy
Bravčová sviečkovica je pochúťka sama o sebe. Čo tak ju ešte ozvláštniť bylinkovou krustou? Ako prílohu potom zvoľte napríklad hranolky z červenej repy. Ako na to?
-
Losos pečený v medovo-horčicovej omáčke
Pečeného lososa môžete pripraviť na mnoho spôsobov, vyskúšajte tentoraz ten s medovo- horčicovou omáčkou!
-
Anglické slavnostné pečené mäso
Hľadáte inšpiráciu na nejaký špeciálny recept, ktorým by ste zažiarili? Tak potom pre vás máme jeden skvelý tip, vyskúšajte anglické slávnostné pečené mäso.
-
Šťavnaté kuracie plátky Hellmann's
Zostalo vám doma kuracie mäso a vy premýšľate, ako ho najlepšie zužitkovať? Čo tak šťavnaté kuracie plátky?
-
Bravčová sviečkovica pečená so sušeným ovocím
Bravčová sviečkovica je sama o sebe ohromnou pochúťkou. A čo potom, keď ju pripravíte so sušeným ovocím? Ochutnajte a uvidíte sami.
-
Bravčové kotlety pečené v horčicovej omáčke
Bravčové kotlety môžete pripraviť na mnoho spôsobov, vyskúšajte tentoraz ten s horčicovou omáčkou!