Mexiko burger

Vyskúšajte burger, ktorý má naozajstný šmrnc!

 

Čas prípravy

15 min

Čas varenia

15 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 250 g mleté mäso na burger
  • 2 žemle
  • 1 paradajka
  • 2 jalapeňo papričky
  • 1 červená cibuľa
  • Hellmann's majonéza Originál
  • 1 avokádo
  • 1 limetka
  • hrsť koriandru
  • 1-2 strúčiky cesnaku
  • 4 cherry paradajky
  • soľ, čerstvé mleté čierne korenie

Postup prípravy

  1. Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku, vydlabeme a nakrájame na malé kúsky. Premiešame s prelisovaným cesnakom, dochutíme šťavou z limetky, soľou, čiernym korením, mletým koriandrom a nakrájanými cherry paradajkami.

  2. Žemľu rozkrojíme a opečieme po oboch stranách.

  3. Avokádovou salsou potrieme spodný diel žemle. Vrchný diel potrieme Hellmann's majonézou.

  4. Mäso osolíme, okoreníme, opečieme po oboch stranách a vložíme spoločne s nakrájanou paradajkou, cibuľou a jalapeňos medzi žemle.