Krevetový sendvič

Krevetový sendvič

 

Čas prípravy

20 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 80 g malých predvarených krevetiek
  • 1 lyžica bieleho vína
  • 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
  • vetvička tymiánu
  • soľ
  • čierne korenie
  • 2 plátky čerstvého tmavého celozrnného chleba
  • hrsť nakrájaného ľadového šalátu
  • 1 lyžica Hellmann's majonézy originál

Postup prípravy

  1. Krvety minimálne 10 minút namarinujeme vo víne, citrónovej šťave, zľahka osolíme a okoreníme.

  2. Potom vyberieme z marinády, poriadne ju z kreviet vytlačíme.

  3. Na jeden plátok chleba namažeme polku lyžice majonézy Hellmann's, položíme šalát, naň krevetky, druhú časť majonézy a posypeme lístkami tymiánu. Priklopíme druhým plátkom chleba.