Krémové hríby na cibuľke

Hríbových receptov je obrovské množstvo a práve preto je skvelé mať jeden univerzálny, vďaka ktorému si pochutnáte a ani jeden hríbik nevyjde nazmar. Jedlo je príliš dobré na to, aby sa ním plytvalo.

 

Čas prípravy

10 min

Čas varenia

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 350g čerstvé hríby
  • 2 vajcia
  • 1 čajová lyžička mletého kmínu
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/2 čajovej lyžičky Hellmann's horčice
  • 2 čajové lyžičky Hellmann's majonézy

Postup prípravy

  1. Cibuľu nakrájame nahrubo a speníme na panvici s olejom.

  2. Potom prihodíme nahrubo pokrájané hríby, kmín, vmiešame vajce a na záver cesnak.

  3. Vypneme platničku, vmiešame horčicu a majonézu a dochutíme soľou a čiernym korením.