Klasická vajíčková pomazánka

Klasická vajíčková pomazánka

 

Čas prípravy

25 min

Čas varenia

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 6 vajec + 1 na ozdobu
  • 1/2 menšej cibule, nakrájanej nadrobno
  • 4 zavárané uhorky, nakrájané nadrobno
  • 200 g majonézy Hellmann's Originál
  • 1 lyžička gurmánskej horčice
  • trocha nasekanej pažítky na ozdobu
  • soľ,čierne korenie

Postup prípravy

  1. Vajce uvaríme natvrdo, šesť ich nastrúhame do misy, premiešame s cibuľkou, uhorkou, majonézou, horčicou a dochutíme soľou a čiernym korením.

  2. Pečivo (veku,bagetu,chlieb) potrieme pomazánkou a ozdobíme vajcom nakrájaným na koliečka, pažítkou a napríklad reďkovkou, paprikou alebo inou zeleninou.