Jednoduché grilované kuracie prsia

Rozpláľte to na grile s novými receptami Hellmann's. Chutné burgre, šťavnaté steaky, to je ono!

 

Čas prípravy

10 min

Čas varenia

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 60 ml balzamikový ocot
  • 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy
  • 4 kuracie prsia

Postup prípravy

  1. V stredne veľkej mise zmiešame ocot, citrónovú šťavu, olej, gurmánsku horčicu Hellmann's, cukor, worcester, cesnak, tymián, oregáno a rozmarín. Osolíme, okoreníme a 1/4 si dáme stranou.

  2. Do misy vložíme kuracie prsia a dáme marinovať aspoň na hodinu, ideálne však na celú noc.

  3. Gril rozpálime na stredný stupeň a kura pečieme 5-6 min z každej strany. Behom grilovania potierame marinádou, ktorú sme si nechali stranou.

  4. Podávame narezané na plátky s posypanými česrstvými bylinkami.