Frankfurtské hot dogy

Frankfurtské hot dogy

 

Čas prípravy

10 min

Čas varenia

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 4 frankfurtské párky
  • 4 vyluhované rohlíky (praclíkové)
  • 100 g strúhaného čedaru
  • maslo
  • 4 nakladané uhorky, nakrájané nadrobno
  • kyslá kapusta
  • horčica Hellmann's pikantná (chutí jemne po chrene)

Postup prípravy

  1. Párky uvaríme vo vode tak, aby boli teplé, ale nepraskli.

  2. Rohlíky rozrežeme pozdĺžne, potrieme maslom, posypeme syrom a opečieme pod grilom (v trúbe) tak, aby sa syr roztiekol.

  3. Do rohlíku vložíme párok a posypeme uhorkou a kapustou. Podávame s pikantnou horčicou Hellmann's, prípadne s kečupom Hellmann's.