Dusená letná zelenina

Paradajky a papriky sú typickou letnou zeleninou, ktorú máme v chladničke. Skúste ich podusiť a pridať do nej majonézu Hellmann's. Pripravíte tak jemnú zeleninovú zmes, ktorá sa výborne hodí k večeri v letnom období. Jedlo je príliš dobré na to, aby sa ním plytvalo.

 

Čas prípravy

10 min

Čas varenia

10 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 3 paradajky
  • 3 papriky
  • 2 vajcia
  • 1/2 polievková lyžica Hellmann's majonézy
  • 1 polievková lyžica rastlinného oleja
  • soľ
  • čierne korenie

Postup prípravy

  1. Nakrájané paradajky a papriky prudko orestujeme na panvici s olejom.

  2. Minútku pred dodusením zeleniny vmiešame vajce.

  3. Vypneme platničky a primiešame majonézu.

  4. Dochutíme soľou a čiernym korením.

  5. Podávame s ražným chlebom.