Bagel Steak sendvič

Bagel sendvič je moderná desiata, ktorú ocenia deti aj dospelí. Pozrite sa na náš recept a vyskúšajte ho tiež.

 

Čas prípravy

40 min

Čas varenia

15 min

Zdieľať

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

Ingrediencie

  • 1 bagel
  • 120 g hovädzí flank steak
  • soľ
  • čierne korenie
  • vetvička rozmarínu
  • 1 lyžica oleja
  • šalátová uhorka
  • koliečka paradajky
  • kučeravý śalát (frizé, lollo rosso, biondo...)
  • 1 lyžica majonézy Hellmann's Originál
  • 1 lyžica kečupu Hellmann's
  • 1 malá lyžička dijonskej horčice

Postup prípravy

  1. Mäso osolíme, okoreníme, posypeme nasekaným rozmarínom a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán do karamelovej farby.

  2. Vyberieme z panvice a necháme na teplom mieste cca 5 minút oddýchnuť. Medzitým rozkrojíme bagel, natrieme majonézou Hellmann's Originál, poukladáme šalát, plátky paradajok, potrieme horčicou.

  3. Mäso nakrájame cez vlákno na tenké plátky a rozprestrieme na bagel so zeleninou.

  4. Potrieme kečupom, naaranžujeme plátky uhorky, priklopíme horným dielom a podávame.