nase vajicka

Naše vajíčka

Značka Hellmann’s pokračuje v odkaze zakladateľa Richarda Hellmanna a stále dbá na to, aby boli v každom jej výrobku použité tie najkvalitnejšie suroviny. Zaviazala sa, že bude používať ingrediencie získané udržateľným spôsobom. Teraz robí ďalší krok v ústrety týmto ambíciám. Od tohto roku budú vo všetkých svojich majonézach, tatárskych omáčkach a šalátových dressingoch, v ktorých je vajce súčasťou receptúry, použité jedine vajcia z voľného chovu. Činí tak ďalší krok vpred v oblasti svojich záväzkov na podporu dobrých životných podmienok zvierat. Takto chované sliepky majú podstielku aj možnosť voľného pohybu a môžu znášať vajíčka priamo do hniezd. Vonku potom môžu zobať v zemi alebo sa čistiť, čo sú činnosti predstavujúce prirodzené chovanie sliepok.

 

Záleží nám na bezpečnosti našich sliepok a ich vajec.

 

Preto, v prípade výskytu vtáčej chrípky, naši dodávatelia z preventívnych dôvodov, dočasne držia nosnice v halách. Tým sa zabezpečí ich dostatočná ochrana pred rizikom nákazy. Počas rizikového obdobia používame v našich výrobkoch vajcia od tých istých dodávateľov, ale od sliepok chránených v halách. 

Súvisiace články 

 

Hellmann's CZ | Články

Príbeh zemiakového šalátu

Read more »
Hellmann's CZ | Články

Delikátny rad

Read more »
Hellmann's CZ | Články

Najobľúbenejšia majonéza Hellmann's

Read more »