Ultimátny Club sandwich

INGREDIENCIE  
  • 12 plátkov kvalitného svetlého toastového chleba
  • 4 lyžice majonézy Hellmann' s Delikátna
  • 1 lyžica gurmánskej horčice Hellmann's
  • 1 lyžica bazalkového pesta
  • 8 veľkých plátkov slaniny, opečených dochrumkava
  • 220 g upečeného morčacieho alebo kuracieho mäsa nakrájaného na hrubé plátky alebo malé kúsky
  • 220 g šunky od kosti, nakrájané na plátky
  • 4 avokáda, olúpané a nakrájané na plátky
  • 4 plátky syra (gouda, čedar, ementál)
  • rímsky či ľadový šalát
POSTUP PRÍPRAVY  
  1. Prvý plátok natrieme majonézou Hellmann's, ktorú sme zmiešali s pestom. Preložíme šunkou, na ktorú dáme list šalátu. Na šalát dáme slaninu a avokádo a priklopíme druhým plátkom, ktorý zospodu natrieme pestovou majonézou a hornú časť horčicou.
  2. Teraz na horčicu položíme morčacie mäso, potom opäť avokádo a šalát a zavŕšime syrom. Na záver priklopíme posledným plátkom chleba, ktorého dolnú stranu potrieme majonézou s pestom.
  3. Takto vytvoríme celkom 4 sendviče, ktoré rozkrojíme diagonálne na 2 trojuholníky a prepichneme špajdľou, aby jednotlivé sendviče držali pohromade.
TOP