Medová krkovička s jalapeno papričkami

INGREDIENCIE  
  • 4 plátky krkovičky
  • 170 ml olivového oleja
  • 60 ml medu
  • 1 lyžica nadrobno nasekaného cesnaku
  • 1 lyžička sladkej papriky
  • 2 čerstvé papričky jalapeno, nakrájané na pásiky
  • soľ, čerstvo mleté čierne korenie
  • Grilovacie omáčky Hellmann's - napr. Steak, Chilli, Garlic
POSTUP PRÍPRAVY  
  1. V miske premiešame všetky ingrediencie na marinádu. Mäso nakladieme do uzatvárateľnej nádoby, zalejeme marinádou a dáme aspoň na 2 hodiny marinovať do chladničky, ale pokojne aj cez noc.
  2. Krkovičku grilujeme na stredne rozpálenom grile zhruba 5-6 minút z každej strany alebo kým nie sú prepečené. Pred podávaním necháme chvíľu odpočinúť mimo gril.
TOP