Tradiční bramborový salát s kapary

INGREDIENCIE  
  • 750 g uvarených šalátových zemiakov
  • 200 g mrazeného hrášku
  • 2 veľké uvarené mrkvy
  • 500 g uvareného zeleru
  • 1 vajce uvarené natvrdo
  • 220 g majonézy Hellmann's
  • 50 g kapar
  • 150 g nakladaných uhoriek
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • soľ, korenie
POSTUP PRÍPRAVY  
  1. Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do misy. Pridáme hrášok sparený vriacou vodou a uvarenú na kocky nakrájanú mrkvu aj zeler.
  2. Primiešame nadrobno pokrájanú kyslú uhorku, vajcia, nasekané kapary a petržlenovú vňať a jemne nakrájanú cibuľku. Premiešame s majonézou Hellmann’s Originál a dochutíme soľou a korením. Dáme vychladiť do chladničky.
TOP