Recepty
Click to expand
Burger
Click to expand
Burgery a Grilovanie
Click to expand
Pripravte si úžasný šťavnatý burger s avokádovú nátierkou z voňavého avokáda, paradajok a limetkovej šťavy podávané v chrumkavej bulce s poriadnou porciou tatárskej omáčky Hellmann 's.
Úžasná kombinácia šťavnatého hovädzieho so syrom camembert a karamelizovanou cibuľkou. To musíte skúsiť.
Zameňte hovädzie mäso za cviklu a pripravte si skvelý burger!
Chrumkavá slanina s plátkom obľúbeného syra, šťavnaté hovädzie, poriadna porcia tatárskej omáčky v chrumkavej žemli. Pripravte si jeden z najobľúbenejších burgerov!
Výborný burger, ktorý v sebe skrýva šťavnaté hovädzie mäso, marinovanú červenú repu, vňať z jarnej cibuľky, tatársku omáčku a ostrú pastu. Všetko v úžasne chrumkavé žemli.
Pripravte si úžasný flank steak doma na grile.
Skvelá marináda a skvelá chuť. Vyskúšajte výborné kuracie krídelká.
Medová krkovička s jalapeno papričkami
Výborné šťavnaté hovädzie mäso, šalát, cibuľa a tatárska omáčka podávaná v chrumkavej žemli v mini porcičkách, pri ktorých ochutnáte hneď niekoľko kúskov. Pripravte pre svojich kamarátov na poriadnu grilovačku!
Zahryznite sa do šťavnatého Burgera, ktorý je vhodný aj pre vegetariánov. Namiesto mäsa poriadna porcia portobello šampiňónu s porciou tatárskej omáčky a zeleniny v chrumkavej bulce!
Pripravte si skvelé remulády, ktoré nesmú na žiadnom grilovanie chýbať.
Krkovička je na gril to najlepšie.
Jednoduchý burger bez mäsa vykúzlite z tofu! Spoločne s tatárskou omáčkou, olivami, tymiánom a šalátom vykúzlite úžasný burger!
Ku grilovaniu patrí aj zeleninový šalát. Pripravte si podľa nášho receptu a budete nadšení.
Chutovky
Click to expand
Bravčová panenka pečená so sušeným ovocím
Zahryznite sa do chrumkavých taštičiek plnených mletým mäsom a anglickou slaninou. Skvelá chuť, ktorá všetkých hostí prekvapí.
Vyskúšajte zapiecť úžasné a zrelé figy s parmskou šunkou a nivou. Úplne úžasná chuť, ktorá vás dostane do kolien!
Obľúbený losos, obalený v sezamu, opečený a podávaný na kúsku rozmarínového krekry a pikantnou omáčkou.
Pripravte si jednoduchý a pritom tak strašne dobrý kokteil z pečeného kuracieho mäsa. Zmiešajte ho s majonézou, kumquatu, jablkom, hruškou a mandľami. Z kombinácie chutí, budú vaše chuťové bunky nadšené.
Premeňte obľúbené tofu v úplne dokonalú paštétu. Výborná je s toustíky z tmavého chleba.
Netradičné pohostenie vykúzlite aj z malých zemiakov. Budú chrumkavé, ale pritom vláčne s nádychom cesnaku. Jednoduché a rýchle pohostenie.
Pikantné kuracie jednohubky s wasabi majonézou
Zemiaky, zelenina, ananás, drvené arašidy a koriander dodávajú tomuto šalátu tú pravú chuť. Zájdite si do Thajska aspoň na tanieri.
Zemiakový šalát netradične s porciou koreňovej zeleniny, jablká, hrášku, soli, korenia a obľúbené majolenky. To si nesmiete nechať ujsť.
Vyskúšajte výborný zemiakový šalát s chrenom, červenej repy, reďkoviek, prepeličích vajíčok, rukoly a úžasného dresingu, ktorý vás dostane. Netradičné zemiakový šalát, ktorý si zamilujete.
Vyskúšajte teplý zemiakový šalát s obľúbenými fazuľkami a dodajte zemiakovému šalátu nový rozmer.
Dipy a pomazanky
Click to expand
Jednoduchá a rýchla nátierka z nakladaných artičokov s troškou kapary, vajec a obľúbené majolenky. Nátierka, čo si každý zamiluje pre svoju netradičnú chuť!
Premeňte cícer v úžasnú nátierku. Správny šmrnc jej dodá chilli. Jednoduchý recept, ktorý si zamilujete.
Klasická vajíčková nátierka
Premeňte obľúbené matjesy v skvelú nátierku. Stačí pridať pár zemiakov, cukor, jarnú cibuľku a obľúbenou majolenku.
Rýchla a lahodná nátierka z netradičnej koreňovej zeleniny. Chuť, ktorá vás dostane.
Výborná kombinácia vyzreté nivy, hrušiek, majonézy a orechov, ktorú si zamilujete.
Jednoduchá nátierka z karfiolu, červenej cibule, šunky, nakladaného zeleného korenia a obľúbené majolenky, ktorá vás chuťovo dostane!
Vyskúšajte jednoduchú nátierku zo syra, reďkoviek, cesnaku a majolenky. Výborná na večeru alebo na pohostenie vašich priateľov a rodiny.
Pripravte pre svojich hostí jednoduchú nátierku z tuniaka s olivami a majonézou jemne dochutenie soľou a citrónovou šťavou.
NOVÉ RECEPTY
Click to expand
RECEPTY S DELIKÁTNYM RADOM
Click to expand
Úžasný pečený roštenec s fantastickou šťavou.
Jednoduchá a rýchla nátierka z nakladaných artičokov s troškou kapary, vajec a obľúbené majolenky. Nátierka, čo si každý zamiluje pre svoju netradičnú chuť!
Bravčová panenka pečená so sušeným ovocím
Výborná šťavnatá bravčová panenka v úžasnej kruste s hranolkami z červenej repy. Chute, ktoré si sadnú.
Premeňte cícer v úžasnú nátierku. Správny šmrnc jej dodá chilli. Jednoduchý recept, ktorý si zamilujete.
Vyskúšajte zapiecť úžasné a zrelé figy s parmskou šunkou a nivou. Úplne úžasná chuť, ktorá vás dostane do kolien!
Výborný losos stačí len trochu grilovať a doplniť skvelú zeleninou. Bodku mu dodá Tatárska omáčka Delikátna.
Výborné kuracie prsičká ochutené bylinkami a citrónovou kôrou. Skvelá kombinácia chutí.
Výborne ochutené guľôčky z mletého mäsa, ktorý si každý zamiluje.
Vyskúšajte obľúbené Rillettes tentoraz pripravené z lososa. Chuť, ktorú si zamilujete.
Premeňte obľúbené matjesy v skvelú nátierku. Stačí pridať pár zemiakov, cukor, jarnú cibuľku a obľúbenou majolenku.
Rýchla a lahodná nátierka z netradičnej koreňovej zeleniny. Chuť, ktorá vás dostane.
Výborná kombinácia vyzreté nivy, hrušiek, majonézy a orechov, ktorú si zamilujete.
Premeňte obľúbené tofu v úplne dokonalú paštétu. Výborná je s toustíky z tmavého chleba.
Zemiaky, zelenina, ananás, drvené arašidy a koriander dodávajú tomuto šalátu tú pravú chuť. Zájdite si do Thajska aspoň na tanieri.
Výborné chrumkavé krekery s kúskom luxusného roastbeefu.
Vyskúšajte lososa pripraveného v papieru na pečenie a pečené sladké zemiaky s tatárskou omáčkou delikátni.
Jednoduchá nátierka z karfiolu, červenej cibule, šunky, nakladaného zeleného korenia a obľúbené majolenky, ktorá vás chuťovo dostane!
Vyskúšajte jednoduchú nátierku zo syra, reďkoviek, cesnaku a majolenky. Výborná na večeru alebo na pohostenie vašich priateľov a rodiny.
Zemiakový šalát netradične s porciou koreňovej zeleniny, jablká, hrášku, soli, korenia a obľúbené majolenky. To si nesmiete nechať ujsť.
Pripravte pre svojich hostí jednoduchú nátierku z tuniaka s olivami a majonézou jemne dochutenie soľou a citrónovou šťavou.
Ultimátny Club sandwich
Salat
Click to expand
SENDVIČE
Click to expand
Bravčová panenka pečená so sušeným ovocím
INGREDIENCIE
2 lyžice gurmánskej horčice Hellmann's
1 lyžica lístočkov čerstvého tymianu
1 veľká bravčová panenka
soľ a čerstvo mleté čierne korenie
1 lyžica rastlinného oleja
2 stredne veľké červené cibule nakrájané na klinky
500 ml jablčného cideru
20 g sušených jabĺk
20 g sušených marhúľ
20 g sušených sliviek
20 g hrozienok alebo brusníc
Tatárska omáčka Hellmann's Delikátna na podávanie
POSTUP PRÍPRAVY
Rúru predhrejeme na 200 ° C. V mištičke zmiešame horčicu s tymianom. Celú panenku dôkladne osolíme a okoreníme a potom potrieme zmesou horčice a tymianu.
Na strednom plameni rozohrejeme olej v liatinovej panvici alebo hrnci, ktorý môžeme dať aj do rúry. Nasypeme do neho cibuľu a bez miešania opekáme dozlatista, trvá to zhruba 2 minúty. Potom klinky cibule otočíme a opečieme ich aj z druhej strany. Prilejeme cider a miešame, zoškrabnite všetky "opekance" z dna panvice. Prisypeme sušené ovocie, zľahka premiešame a dáme dole z plameňa.
Vložíme panenku do panvice / hrnca a v rúre pečieme 30 minút. Vyberieme mäso na doštičku, zabalíme potravinovou fóliou alebo alobalom a necháme ešte 15 minút odpočinúť. Servírujeme nakrájané na plátky spoločne s tatárskou omáčkou Hellmann's Delikátna.
TOP