Zeleninový šalát

INGREDIENCIE 

  • 200g olúpaných čerstvých kalerábov
  • 200g mladej karotky
  • 1 ľadový šalát
  • 8 cherry paradajok
  • 100 g zelenej uhorky
  • 4 lyžice Francúzskeho šalátového dressingu Hellmann's
  • 2 lyžice cukru
  • šťava z ½ citróna
  • štipka soli

 

POSTUP PRÍPRAVY


  1. Kaleráb, karotku a uhorku nakrájame na tenké dlhé rezance a zmiešame s cukrom, soľou a citrónovou šťavou. Dobre (najlepšie rukou) premiešame (premiesime, aby zelenina zmäkla).

  2. Po cca 5 minútach pridáme natrhaný šalát a nakrájané. Zmiešame s Francúzskym šalátovým dressingom Hellmann's a podávame.

 

TIP: Môžeme pridať chlebové krutónky (tenké plátky bagety opečené a potreté cesnakom)


TOP