Špízy z bravčovej krkovičky

INGREDIENCIE 


  • 600 g bravčovej krkovičky
  • 4 lyžice ustricovej omáčky
  • 4 lyžice grilovacej omáčky Hellmann's Cesnakovej (GARLIC) na servírovanie
  • soľ
  • korenie
  • biele sezamové semienka

 

POSTUP PRÍPRAVY


  1. Krkovičku nakrájame na tenké plátky - max. 3 mm hrubé, dáme do misy a dobre premiešame s ustricovou omáčkou. Necháme pri izbovej teplote 1 hodinu marinovať.
  2. Potom naplocho prepichujeme špajdľou, posypeme sezamom, okoreníme, osolíme a grilujeme.
  3. Po ugrilovaní necháme na teplom tanieri cca 5 minút odležať. Podávame s grilovacou omáčkou Hellmann's GARLIC, pečenými zemiakmi a zeleninou.
TOP