Krevetový sendvič

Pripravte si úžasný sendvič s obľúbenými krevetami

INGREDIENCIE 
  • 80 g malých predvarených kreviet 
  • 1 lyžica bieleho vína
  • 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
  • štipka tymianu
  • soľ
  • korenie
  • 2 plátky čerstvého tmavého celozrnného chleba
  • hrsť nakrájaného ľadového šalátu
  • 1 lyžica Hellmann’s Majolenky Originál
POSTUP PRÍPRAVY
  1. Krevety minimálne 10 minút marínujeme vo víne, citrónovej šťave, ľahko osolíme a okoreníme.
  2. Potom krevety vyberieme z marinády, ktorú z kreviet vytlačíme.
  3. Na jeden krajec chleba natrieme polovicu lyžice majolenky Hellmann´s, položíme šalát, na neho krevety, druhú časť majolenky a posypeme lístkami tymianu. Položíme vrchný krajec chleba.
TOP