Kokteil z grilovaného kuracieho mäsa s jablkami a hruškami

INGREDIENCIE
  • 2 upečené kuracie stehná
  • 1 jablko
  • 1 hruška
  • 4 kumquaty (malé citrusové ovocie s výraznou sladkou chuťou)
  • 4 lyžice majolenky Hellmann's Originál
  • 2 lyžice nahrubo nasekaných mandlí
  • 1 malý baby rímsky šalát
  • soľ
POSTUP PRÍPRAVY
  1. Mäso aj s kožou nakrájame na rezance, jablko aj hrušku taktiež  nakrájame na tenké rezance. Kumquat na osminky. Mäso, jablko aj hrušku zmiešame s majolenkou a ľahko osolíme.
  2. Na misu naaranžujeme lístky šalátu, na neho navrstvíme šalát, ozdobíme osminkami kumquatu, niekoľkými kúskami majolenky Hellmann's Originál, posypeme mandľami, zľahka okoreníme.




TOP